Monsters

Dat zijn het, vieze lillukkuh monsters, jatmonsters om precies te zijn.

Komen we vanmorgen beneden, daar waar 5 engeltjes snachts opletten dat wij niet gestolen worden, ligt de hele gang en keuken vol met versnipperde eierschalen en versnipperde eierdozen.

Altijd een fijn “goedemorgen” als je meteen met stoffer en blik aan de gang kunt.

En dit….dit is het oppermonster, het oppereierjatmonster om precies te zijn.

 

20 eieren pleite….5 honden aanwezig op de crime scene, dat zou dan zo’n 4 eitjes de hond zijn. Ware het niet dat er maar 1 hond ietwat aan de dunne is en diezelfde hond nu alleen in de keuken ligt omdat niemand erbij wil liggen, want het stinkt daar.

De waarschijnlijk minstens 10 eieren die deze dame genuttigt heeft, laten namelijk zo hun gasjes achter en werkelijk, dat wolkje wat vandeweek over de Moerdijk trok is er heilig bij. Wil je roken, buiten aansteken, wegens ontploffingsgevaar. Jottum, wat een meur.

Nu was de rest niet heiliger dan de paus, want helaas voor hun plakken verse eierschaaltjes nogal makkelijk in je vacht en die blikken van “they did it to me” die kennen we, daar trappen we niet in.

Ook nog iets positiefs te melden…jawel, er stonden 3 dozen met eieren, dus ze hadden er een paar voor ons overgelaten voor ons zondagsbroodjegebakkeneiontbijt. Skatjes toch

Oh ja, er stond op dezelfde plek ook een bak met wortelen, die hebben ze ook laten staan….natuurlijk. Fijn, kunnen we morgen toch nog aan de worteltjes stamppot.

En nu gaan wij naar bed, lekker slapen in de frisse lucht en mogen de eierjatters beneden nagenieten van hun eierfeestje van vanmorgen.