Image Unique Amazing Dusty

For one so small, you seem so strong
My arms will hold you, keep you safe and warm
This bond between us can’t be broken
You’ll be in my heart
From this day on
Now and forever more……………..


14 jaar en 9 maanden geleden……..

werd jij geboren als mijn eerste “Image Unique” pupje. Als eenlingpupje was je sowieso bijzonder, maar door gebrek aan broers en zusjes had je mij al snel tot het sublieme gezelschap gebombadeerd. Met 4 weken sliep je al liever bij mij op de bank dan met je poppen in de werpkist.


14 jaar en 9 maanden geleden…….

begon onze vriendschap en liefde voor elkaar. Vanaf het moment dat je geboren werd was ik verliefd op je en ben dat altijd gebleven. Hoe ouder je werd, des te meer ging ik van je houden. Met je ouderdom durfde je ook je kwetsbaarheid te tonen en was één blik of blaf van jou genoeg voor ons om te weten wat je van ons verwachte.


14 jaar en 9 maanden geleden……

begon een rijk hondenleven van veel spelen, klieren, de roedelleidster zijn, puppen krijgen, puppen opvoeden, veel wandelen, lekker eten, veel snacken, nooit ziek zijn en intens genieten van wat het leven jou te bieden had.

14 jaar en 9 maanden geleden…

hoopte ik met jou een grootse showcarriëre te beginnen. Netjes staan en lopen kon je al snel, thuis dan, maar op show vond je het net allemaal iets te leuk en moest ik je, zodra je moest lopen, met handen en voeten vast houden. Een veelzeggende anecdote uit één van je keurverslagen was….”Die bewegt sich hubschend durch die Ringe”. Zelfs met ruim 10 jaar in de Veteranenklasse had je deze streken nog niet verleerd. Dus gelachen hebben we wel weer, maar tot een kampioenschap is het nooit gekomen. Ach, onze trots was je toch wel.

 

14 jaar en 9 maanden geleden….

werd met jouw geboorte de basis gelegd van de groep honden die we nu hebben en waarin jij letterlijk altijd zal voortleven. De rijkdom van een fokker.


14 jaar en 9 maanden ……

waren wij “me and my shadow”.
Nadat wij, toen jij drie was, ons nieuwe leven bij Frank begonnen werd dat langzaam aan “we and our shadow” want na enige tijd besloot jij dat ook hij “best aardig” was en liet je hem toe in je hart.


14 jaar en 9 maanden…….

hebben we intens van je genoten. Van je adoratie naar ons toe, van je aanhankelijkheid aan ons, van je opvoedkunde ten aanzien van de “kinderen” waar er alsmaar meer van kwamen, van je stomme geintjes, van je enorme intelligentie, van je levenskracht, van je altijd vrolijke karakter, van je uitgekooktheid, van je eigenwijzigheid, van je stabiele houding, maar dus vooral van je liefde en blijdschap……die altijd straalde uit jouw grote bruine ogen als je ons zag.

14 jaar en 9 maanden geleden…

had ik nooit durven dromen dat jij zolang ons vriendinnetje zou zijn.


14 jaar en 9 maanden…samen met jou……zijn voorbij……


Dag lieverd, bedankt voor alles wat je ons gegeven hebt.

.