Ted en Poes Beursdeeparty 2009

Ted en Poes’ beursdeeparty

Op 21 juni werden Tedje en haar zusjes Oesjie, Shanai en Estrelaa alweer 6 jaar.
Time flies when you’re heaving fun.
Traditiegetrouw werd dit weer gezamelijk met alle zussen bij elkaar gevierd en dit jaar waren er ook wat kids van Ted die langskwamen om een pootje en een kadootje te geven.
Gezien het weer (beetje zon met af en toe een wolkbreuk )hebben we de wandeling maar geschrapt en hebben ons in eigen tuin vermaakt.
Eerst even een plaatje van alle zussies bij elkaar. Moeder Heather zit er ook stiekem tussen en uiteraard moest er ook een deel Jane in beeld komen, die liet zich niet wegsturen.
Na koffie voor ons werd het tijd voor taart voor de jongelui. Ervan uitgaande dat iedere hond wel leverworst lust had ik een stapel pannekoeken belegd met leverworst en afgemaakt met vanilleslagroomvla.
Alle honden dan, behalve de larfjes van Ted, die stonden unaniem met een erg vies bekkie te kijken. Angels ging op een onsmakelijk manier de leverworst tussen de pannekoeken vandaan freumelen en ook Demi en Buck hadden zoiets van…vreut zelf maar op. Alleen Bootje ontpopte zich als echt kind van mama (haaaaaaaaaaaaap)
Ieder mocht z’n eigen hond voeren, dus wij hadden dan weer wat handen tekort. Gelukkig sprong Plien even bij.
Even opdraaien…….
…..en dan doet ze het weer
Enrico ging met een schaal koek voor de populariteitsprijs en zo te zien kwam dat helemaal goed.
Uiteraard was er voor de 2beners ook nog wat te snacken en Groovy schuift daar nogal graag bij aan. (nooit onsuccesvol moet ik ook zeggen
Heather de kledder…..Trotse moeder van de dames.
Shanai werd er een beetje moe van.
Rijtje grijs wit met een bruin vlekje :-))

Geef een reactie