Katja

Onze nieuwe aanwinst is gearriveerd. Sneller dan we verwacht hadden vond ik een teefje die ik in beginsel wel geschikt vond om mee verder te gaan.

 

 

 

 

 

 

Via Facebook vond ik in Servië onze Katja. Officiële naam: Royal Croft Evergreen Star.

Meer hier: http://oldenglishsheepdogs.nl/bobtail/onze-honden/royal-croft-evergreen-star/

 

En na over en weer een hoop gefoto en gevideo hebben we de knoop doorgehakt en ging Katja op transport en konden we haar afgelopen woensdag in Frankfurt afhalen.
Best wel een hele reis voor zo’n puberpup natuurlijk, maar ze jumpte uit de bench en ik ving haar op en ze begon me meteen af te lebberen en hard te kwispelen e.d. en blijkbaar was de reis in één klap weer vergeten.

En dan is het natuurlijk af wachten hoe snel pupje zich hier thuis gaat voelen en daarbij overtrof ze al onze verwachtingen. Nadat we de honden één voor één bij haar hadden gelaten liep ze de wei in, om daar vervolgens op de klaarliggende leren knikkers af te stappen en vrolijk te gaan spelen en de boel te gaan verkennen enz.

Toen naar binnen, ook al geen probleem. Meteen maar wat eten gegeven, dat staat wel zo gastvrij natuurlijk en dat heeft ze ook lekker opgegeten. En toen ging ze vrolijk verder me de boel verkennen en op onderzoek uitgaan enz. Niet te bang om binnen een uur mijn broodjes van het aanrecht te pikken, dus we wisten ook meteen weer wat het inhield om een pup in huis te hebben…..als het erg stil wordt moet je gaan kijken.
Ondertussen is ze helemaal geintergreerd en luisterd ze (selectief weliswaar)  ook naar haar nieuwe naam en lijkt de taalbarriëre een heel end opgeheven te zijn.

 

 

 

 

 

Ze heeft een vreselijke grote berg humor, dus de rubriek “wat sloopte zij vandaag” is vanaf heden weer geopend:-))
Wat ze tot nu toe sloopte….Broers schapevachtje en Frank zijn rubberlaarzen. Dit wordt ongetwijfeld vervolgt.

 

Al met al kunnen we tot nu toe concluderen dat Katja een ongecompliceerde vrolijke bopper is die daarbij ook nog qua uiterlijk wel voor de dag kan komen. We zijn dan ook superblij met haar!

 

2 reacties op “Katja

  1. Wat fijn dat Katja zich al zo goed thuis voelt. Heel veel plezier met de kleine slopert.

  2. Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat!
    Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst!

Geef een reactie