Hallo 2013!

Allereerst natuurlijk voor iedereen die hier voorbij komt de beste wensen voor 2013!

De hele maand december geen blog geschreven…schaamteloos, maarja, druk hé. Maar december is natuurlijk wel feestjestijd en op 10 december werd onze oude garde alweer een jaartje ouder. 12 jaar zijn ze geworden en “still going strong”  de ene dag stronger dan de andere 🙂 Maar we klagen niet, we zijn allang blij dat ze er alle drie nog in hele redelijke gezondheid rondlopen. Vooral met Groovy was het de laatste tijd wat sukkelen en het gaat nog niet 100% met haar voetjes, maar het is in ieder geval leefbaar. Wel loopt ze nu standaard met sloffen aan in huis omdat ze toch, als ze de kans krijgt, gewoon doorgaat met het afkluiven van haar nagels.
En wij blijven gewoon doordenken naar dingen die het leven voor haar makkelijker maken. Zo viel het op dat ze op een grassig hobbelpaadje sneller struikelde (zit logica in natuurlijk) en hebben we een uitlaatplekje gezocht waar in ieder geval een strak paadje is en ja hoor, daar liep ze veel beter. Iedereen weer blij, tot afgelopen zondag toen ze 1 x struikelde en daarbij meteen 2 nagels tot bloedens toe open had liggen.
Zucht……buiten op schoenen lopen kan ze helemaal niet, dan ligt ze binnen 10 seconden drie keer op der snuit, dus dan toch maar weer naar de zachtere ondergronden en kijken hoe het daar weer gaat. In ieder geval tot die nageltjes weer geheeld zijn.

 
Groovy neemt het leven gelukkig gewoon zoals het is, lekker met de anderen gaan wandelen, zij sukkelt achteraan en halfweg loopt zij met Frank terug naar de auto en loop ik nog een stuk verder met de anderen en Groov vind het gelukkig allemaal best, die is blij..wie immer:-)

Dan was Angels natuurlijk ook nog jarig…samen met al haar broers en zusters natuurlijk. Zes alweer……time flies.

De kerst hebben we lekker lui doorgebracht. S’morgens gewandeld met z’n allen en daarna lekker rundums haus lummelen in gezelschap van een goed gevulde koelkast.
Oud en nieuw was ook weer als vanouds. Iedereen lekker relaxed op Tedje na die “not amused” was tijdens het vuurwerk. Katja vond het ook allemaal wel best, dat was natuurlijk even afwachten omdat het voor haar hier de eerste keer was. Maar meer dan overdag bij een flinke reeks knallen wat aanslaan is ze niet gekomen.

En toen zaten we alweer in 2013….wat een zeikweer…Kat (who else) vindt het allemaal wel prachtig. Je hele leefomgeving in één groot zwembad verandert, maar mensch, wat een puinhoop krijg je ervan in de toko. De anderen zijn dan wel wat minder wild als ze te water gaan, maar dat neemt niet weg dat Angels en Ted, Jane en Oesjie ook helemaal niet te beroerd zijn om dwars door al die plassen heen te stampen. En dan ga je dus fijn huiswaarts met 5 kleddernatte Oesen. Dus hoewel ik helemaal geen koufan ben heb ik nu toch zoiets van…doet u mij maar een beetje vorst. Scheelt me in ieder geval een partij dweilwerk.

 

Och en dan Broer nog…je kan van hem veel zeggen, maar niet dat die met z’n dikke kont in de mand ligt:-))

 

 

 

 

Geef een reactie