Toys toys toys

Toys…speelgoed dus…hondenspeelgoed. Leuk onderwerp toch. Onze tuin en huis liggen er in ieder geval vol mee:-)

De winkels ook….Nu is onze Katja een heel dankbaar Kattekind en vindt werkelijk alles leuk wat voor haar aangedragen wordt. Winkels liggen vol met de meest waanzinnige speeltjes, vaak ook voor waanzinnige prijzen en je hoeft niet eens een hele knappe hond te wezen om het meeste binnen één dag gesloopt te hebben.
Maar in de loop der jaren is het ons wel duidelijk geworden dat je een hond ook erg gelukkig kan maken met speelgoed wat ongeveer €0,0 tot geen drol gekost heeft.

Enkele voorbeelden….willekeurige volgorde, want wat vandaag de Top 1 Toy is, is morgen weer vervangen door wat anders. Komen ze…vele zul je er vast ook wel herkennen 🙂

Heel leuk…en handig voor ons…uit voorraad leverbaar…de PET-fles. Mooiste natuurlijk als je er nog wat lekkers instopt….goed voor uren speelplezier.

speelgoed2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan…de Tennisbal…hoeft ook geen drol te kosten, zeker niet als je hond er in de wandelgebieden een neus voor heeft, dan kom je maar zo met 3 ballen in de week thuis 🙂
Zelfs in stukjes is die nog leuk…misschien nog wel leuker 🙂

speelgoed4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het stoffertje…..er is toch bijna niks mooiers 🙂 Nog steeds als we in een winkel een bak met goedkope stoffer-en-blikjes tegenkomen zeggen we tegen elkaar…Hé…..leuk, speelgoed voor Broer. Die kon er zo lekker druk mee zijn, die kon je er mee uittekenen.

speelgoed1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan een hele aparte, maar goed voor zoveel puppengeluk….het schepnetje.(voor diegenen die het item niet als zodanig herkende) Een oud lijk natuurlijk wat overgebleven is uit de tijd dat we nog een groot zwembad hadden en onlangs opgegraven in de tuin door het Kattekind. Netje was er vlot uitgesloopt, die dient soms nog wel als treklapje, maar dit geval is helemaal je-van-het.

speelgoed5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk…last but not least…de topper der toppers…geluk voor jong en oud…wie kent hem niet…welke pup is er niet mee groot geworden…

speelgoed3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bloempotje…..behoeft verder geen introductie 🙂

 

1 reactie op “Toys toys toys

Geef een reactie