Van DrOES naar GrOES :-)

Uh wattuh :-)
Nou, van Drenthse  OES naar Groningse OES.
Voor wie het nog niet was opgevallen. We gaan dus verhuizen.  Naar Groningen…jaaa, nog verder weg. 10 hele kilometers zoeken we het hogerop. 10 kleine kilometers, maar wat een wereld van verschil kan dat maken.
Durf ik gerust te zeggen dat we hier nu niet in het mooiste stukje van Drenthe woonde, we verkassen nu naar wel het mooiste stukje Groningen. We hebben een voormalige boerderij gekocht midden in het Westerwolde.

Tatatata…tromgeroffel.

huis22

Na een druk afgelopen jaar met het verkoopklaar maken van dit huis en het daadwerkelijk in de verkoop zetten, de kijkers, die er gezien de scherpe vraagrpijs genoeg waren, nieuwe huizen bekijken, deze ook kopen enz. Is het nu tijd om kurken te laten ploffen en te gaan inpakken. Dat eerste is appeltje/eitje, dat tweede is altijd weer wat minder, maar goed, het is voor een goed doel natuurlijk.

En dat goede doel is onder andere…een grondstuk voor de honden (en de kippen en de moestuin) van circa 10.000 m2.  Veel binnenruimte voor alle hobbies en geheel vrijliggend. De dichtstbijzijnde buren staan op zo’n 200 meter afstand. Maak vast kennis met Klara, Miep en Berta :-)

buurvrouwen

Daarbij natuurlijk ook genoeg ruimte voor werk, wonen en wat je er nog meer wilt doen.

Van bovenaf ziet het er zo uit. Dat lichtgemaaide stukkie grond is van ons. Ruimte genoeg weer voor puppyfeestjes! En zoals je ziet grenst het aan een privérivier voor Katja :-) Gelukkig is er ook ruimte voor een mooie hondenbadkamer.

ges2

 

Vanwege al het drukke ge-inpak en dergelijke is het maken en versturen van kerstkaarten er dit jaar bij ingeschoten. Vanaf 5 januari gaan we de boel overhuizen en dat moet de 21ste klaar zijn.  *zalwelgoedkomen*

Dan moet ik me er dit jaar nog wel even als jantje katoen van afmaken, wat betreft de kerstwensen, dus bij deze.

We wensen iedereen een hele gezellige kerstdagen toe en een super 2015!

kerstkaart2009

Zelfs deze kaart is oud :-))) Maar niet minder gemeend moet je maar denken.

8 reacties op “Van DrOES naar GrOES :-)

  1. wat fijn, jullie komen dichter bij ons wonen. Succes met de verhuizerij, we komen wel kijken als het klaar is. Fijne inpak kerstdagen xXx

  2. voor jullie ook hele fijne feestdagen en vooral heel veel plezier !!!! met de verhuizing. Wat zullen de honden en kippen het naar hun zin hebben op dat ontiegelijk grote stuk grond. En wat zullen jullie een conditie krijgen van het vele lopen . Heel veel plezier en we zien elkaar als we Puck brengen naar het verre grun.

  3. Daar rijden we graag 10 kilometer verder voor. Wat een geweldige plek. Heel veel succes met de verhuizing en ook fijne dagen voor jullie allemaal. Komen snel kijken naar het nieuwe stulpje

  4. Had al eerder de foto’s bekeken, maar wat een prachtig geheel joh.
    Ik ben zo benieuwd hoe het er in het echt uitziet,kan niet wachten om op bezoek te komen.
    Ik wens jullie heel veel succes met in en uitpakken.

  5. Spannend hoor!! Heel veel sterkte en succes met inpakken ;-) Kom ik straks wandelend naar jullie toe :-)

Geef een reactie