PUPPIEEEEEEEEES

Halleluja, hieperdepiep HOERA!!

De echo liet een wel gevuld buikje zien bij Angels, minstens zes “ballen” kwamen er in de gauwigheid voorbij. We hadden natuurlijk de tijd kunnen nemen om te tellen, maar de spanning en de warmte in dat echohok zorgden bij mij voor zoiets als…oke…dragend, naar buiten…nu (voordat ik van m’n graat ga).

En uiteraard wilde ik z.s.m. Pekka en Anja en al die andere mensen die in spanning zaten van het goede nieuws op de hoogte brengen. Uiteraard was daar ook de vreugde groot. Na ruim vier jaar kunnen we hier weer gaan genieten van het puppengespuis. Nu al hebben we een aantal mensen blij kunnen maken die al lange tijd op een pupje van ons zaten te wachten. Niks gezelliger dan samen broeds zijn…toch:-)

De afgelopen weken waren zenuwslopend..zien we iets…zien we niets en als we wat zien, zien we ze dan niet vliegen.

Angels gedraagt zich als een echte drachtige doos. Ze voelt zich helemaal Uberbitch en gedraagt zich daar ook naar. De afgelopen twee weken waren zus Bootje en haar dochter Zootje (of Zoë en Bowie…wat je wilt:-)) hier te logeren, en vooral die mini vond Angels erg geschikt om over der smoel heen te fietsen:-) Zoë vond het allemaal wel best, zolang zij door de tuin kon springen.

Gelukkig geen lastige dingetjes als ochtendmisselijkheid e.d. mevrouw vreet als een bootwerker en zou nu al graag een portie extra krijgen als het aan haar lag. Maar dat doen we nog maar even niet.

Buikje begint al wel wat te groeien, dat meende ik al te voelen voordat we de echo maakten, maar op dat moment kan dat natuurlijk allemaal nog vallen onder het “zwanger kijken”. Nu weten we dat die groei er daadwerkelijk wel is. Zelfs haar haar staat al in Petticoatmodel.

Ze is ook behoorlijk plakkeriger geworden, nog meer als dat ze al was, maar nu moet ze dan echt in zo’n houding op de bank zitten…wijdbeens…van gut…wat zit mijn buik toch in de weg.

Tijdens het wandelen merk je er niets van dat ze dragende is. Het rent en springt nog steeds alle kanten op.

De melkfabriek is al wel helemaal echt. Het is te hopen dat die wuppies straks zeer flexibele kaakspieren hebben, zodat ze die grote gevallen makkelijk in het bekkie kunnen nemen.

Tja en dan gaan we ons hoofd maar weer breken over de naampjes die de jongelui moeten gaan krijgen. Een Zweeds getint thema bedenken wat dan ook nog lekker klinkende namen in de lage landen oplevert valt nog niet mee. Een ding is zeker, het zal niet het 4891ste abba-nest worden:-) en nee, ook geen IKEA:-)

Het eerste speelgoed is alweer aangeschaft..toevallig waren bij de Ikea tijdens de plundra de tunneltjes afgeprijsd en die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Ik ga nu eens proberen om het groeien van haar buikje in cijfers om te zetten. Gisteravond was die 78cm. Net in de liezen. We zijn benieuwd hoe die volgende week zal zijn.

Wordt ongetwijfelt vervolgd!