Hieperdepiep HOERA!!

Onze Teddy, Oesjie, Estrella en Shanai zijn vandaag jarig en zijn 8 jaar geworden!

Lieve meiden en bijbehorende mensenmoeders -en vaders….van harte Gefeliciteerd!

 

Acht jaar geleden om deze tijd lag onze Heather er zo bij met haar 4 kersverse dochtertjes. Het was bloedheet…wat een contrast met vandaag.

Toen ze 6 maanden waren zijn we met z’n allen naar de Jongehondendag geweest, welke enerverend was:-)) maar toch wel leuke herinneringen opleverde, ondanks de slechte showresultaten Het is in ieder geval de enige keer geweest dat ik een heel nest aanwezig had op de JHD. (Op diegene met Dusty na dan:-)
Ondertussen zijn de ukkies uitgegroeid tot echte dames (ahum) en durf ik wel te stellen dat ze allemaal een ontiegelijk luizeleventje hebben. Ik kan alleen maar hopen dat wij allemaal nog lang van deze meiden mogen genieten.