Puppiieeeesss

Angels doet het goed. Ze is ondertussen doorgegroeid naar 98 cm. op het smalste stuk en dan moet de grootste groei nog komen.

De pups hebben zich ook al summier laten voelen. Het is nog niet een echt voetbalteam, maar af en toe is er wel een schopje waar te nemen. Dat blijft toch altijd een heel mooi moment en maakt je bewust van de wondertjes die werkelijkheid aan het worden zijn.

Ondertussen staat het bakje ook al kant en klaar en is hij door Angels gekeurd en goedgekeurd. Uiteraard heeft de “good luck” knuffelleeuw die ze van Hamlet heeft meegekregen een prominent plekje gekregen. Hoewel, zie net dat Angels ‘m bij het kistje inspecteren al een prominente zwiep heeft gegeven.

Angels was al een paar dagen aan het graven in de tuin, dus werd het wel tijd dat de werpkist geplaatst zou worden. Jane doet vrolijk mee met graven, die denkt blijkbaar dat ze ook puppen krijgt, of ze is door Angels ingehuurd om het zware werk op te knappen.

De melkfabriek is ook al aan het proefdraaien en lijkt prima te werken, even buikje aaien levert je al een klef handje op.

Ondertussen eet ze bijna een kilo voer per dag en doet ze daarna nog steeds of ze honger heeft. Maar hier zal ze het even mee moeten doen. Verder gedraagt ze zich als een hele gezonde drachtige doos. Het rent, springt en zwemt nog steeds, al leek ze vandeweek eerder op de rem te springen dan anders.

Nog een dag of tien te gaan……geduld is een schone zaak….