Katdoughtjes 28-8

De Katdoughtjes  zijn alweer 3,5 week oud nu. Time flies when you’re having fun 🙂 En leuk is het. Moet zeggen dat ik me niet kan heugen ooit zulke zoete pupjes gehad te hebben. Heel tevreden heel lief en ze vinden alles leuk. Gaan we naar buiten, leuk, gaan we weer naar binnen, ook leuk. Hebben ze ook nog een moeder die ze fantastisch verzorgd, dus honger hebben ze ook maar zelden. Kat lijkt een ingebouwde wekker te hebben om de pups wakker te maken om te voeden voordat ze het van de honger op een gillen zouden zetten.

katja268

En Kat levert best een topprestatie. De pups wogen gisteren tussen de 2,5 en 3 kilo en ze voedt ze tot nu toe nog helemaal zelf. En dat vind ik best knap van haar. Neemt niet weg dat we de aankomende week toch wat gaan bijvoeren en zien dat we haar melkproductie wat kunnen remmen, anders zouden de pups natuurlijk weer blubbervet worden, want ook die leven momenteel nog volgens het “all you can eat” principe. Zie Kat er wel voor aan om ze tot aan vertrek zelf te willen voeden, maar dat doen we maar niet. En ik had natuurlijk een leuke emmer pupmelk gekocht, gewoon omdat dat zo hoort en die moet toch een keertje op 🙂

Om een indicatie te geven hoe het groeit…..Binkie op 1 week oud

bink108

 

 

 

Binkie op 3 weken oud….we need a bigger bakkie 🙂

bink248

 

Maar dat dagelijks wegen geloven we nu ook wel, dus vanaf nu zal dat 1x in de week gedaan worden…..als ik eraan denk.

Ondertussen zijn de namen goedgekeurd door de Raad van beheer en heb ik ze zelf al toebedeeld aan de pups. Hieronder wat portretjes van de jongelui met hun stamboomnamen erbij. Voor een cursus zweeds kunt u terecht bij de LOI 🙂

binkie268

 

Image Unique Storbjörn Binkie (reu)

 

bolle268

 

Image Unique Snöbjörn Bolle (reu)

 

emil268

 

Image Unique Lillebror Emil (reu)

 

lotje268

 

Image Unique Katya Naomi

 

trude268

 

Image Unique Snöblomma Trude

 

Had ik al verteld dat we tien bruine ogen hebben..yeah.

Ik had volgens mij alleen deze week nog niet verteld hoe leuk ze zijn 🙂

pups298

 

pup298b

 

 

pup298a pup298c

 

Vandeweek met die hitte voor het eerst lekker de tuin in. Lekker maffen in de schaduw en op z’n tijd wat dollen met je familie. Uiteraard vonden ze dit weer stikleuk.

pup298d pup298e pup298f pup298h

 

pup298g