Katdoughtjes 15-8

De jongelui zijn inmiddels alweer ruim 1,5 week oud. En we kunnen niet anders zeggen dan…ze doen het fantastich. Groeien als een malle, meer dan een ons per dag erbij tanken is meer regel dan uitzondering. De geboortegewichten werden dan ook met gemak binnen een week verdubbelt.

geiwcht158

En Kat, die doet het geweldig. De campina zou er jaloers op worden zoveel melk als die produceert.

katja158

Ondertussen neemt ze wel weer meer tijd voor haarzelf en komt de Kat met haar eigen kattestreken weer langzaamaan  terug. Maar wat ze ook doet…één piepje uit de werpkist en ze staat er weer paraat bij. Zit netjes tig keer per dag in hat bakkie om de kinders af te tanken en wij hoeven eigenlijk niks anders te doen dan een beetje veel eten in Kat stoppen en een werpkist verschonen. De rest regelt zij, volautomatisch.

lotta

Oogjes gaan nu langzaam open, er klinkt af en toe al een heus blafje uit de werpkist, dus het zal niet lang meer duren voordat de serene rust van kijken naar slapende caviaatjes voorbij is 🙂

pippi

 

En ze zijn zo leuk…….

pip148

 

 

 

 

pipkermit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Had ik al gezegd hoe leuk ze zijn 🙂

 

zussies

 

dikkoppie