Katdoughtjes

De pupjes van Katja en Doughnut zijn geboren!

In de vroege ochtend van 4 augustus heeft Katja 5 prachtige pupjes op de wereld gezet. Drie reuen en twee teefjes. Moeder en pups maken het goed.

IMG_5651

 

De jongelui waren goed aan de maat. Vooral de heren die ruim over de 4 ons waren zorgden voor wat zware momenten tijdens de bevalling. De 1ste 2 dagen zijn ze ook al flink aangekomen. Moeder Katja lijkt ze slagroom te voeren 🙂

Ze doet het geweldig, ons Kattekind. Zelf nog altijd een doldwaas figuur die zich in één klap ontpopt als een supermoeder. Zorgt perfect voor haar kroost en weet dat ze zich heel voorzichtig door de werpkist moet bewegen. En dat voor een portret die je buiten zo ondersteboven loopt als je in haar pad staat. Mooi aantal pups ook, goed te behappen voor haar en voor ons.

*zet roze bril op* En we zijn supertrots op onze puppies. Ze zijn voorzien van prachtig gevormde hoofden en allemaal met kopvlekken. Echte “Image Unique” hondjes dus.

IMG_3139