Image Unique a Groovy kind of Love

 

When I’m feeling blue…..all I have to do…is take a look at you..

groovymemorial

 

Op 10 december 2000 werd jij geboren als 1 van de 4 pupjes van ons eerste “samen” nestje.

Groovy was onze pretkroket. Vanaf het moment dat ze geboren werd heeft ze haar plekje bij ons veroverd. Groovy was namelijk helemaal niet het mooiste puppie uit het nest, maar Groovy was toevallig wel het allerleukste puppertje in het nestje en zo werd al snel besloten dat Groovy gewoon bij ons zou blijven.

In tegenstelling tot zusje Heather is Groovy een stoere meid, wel met een klein hartje, maar spelen kon haar niet wild genoeg gaan
Ze kende haar taken binnen de roedel. Je speelt met iedereen, je voedt de jeugd een beetje op en verder hang je gewoon de hele dag de clown uit en iedereen houdt van je.

Wat een lol hebben jullie gehad met z’n drieën, niks was veilig als ik het kort mag samen vatten 🙂
Omdat je niet de mooiste Bopper was hadden we geen fokplannen met je en dat was maar goed ook, want met 4 jaar bleek je epilepsie te hebben. Voor ons veel zorgen, maar zelf was je er zoals met alles erg nuchter onder en nam je het leven zoals het was.
En gelukkig was het leven voor jou “lang leve de lol”. Laat de anderen maar pups krijgen, jij speelde wel met ze in de tuin en als ze lastig werden stuurde je ze terug naar hun moeder.

Laatste foto saampies.....wat was je moe...

Laatste foto saampies…..wat was je moe…

 

Vanwege je ziekte kreeg je toch een voorkeursbehandeling en dat vond je natuurlijk wel prettig. Stiekem een plakje worst van de baas krijgen en die dan hard smakkend opeten met zo’n “horen jullie het allemaal” blik erbij in je ogen.

Laatste foto saampjes...met je held...je allesie

Laatste foto saampjes…met je held…je allesie

 

Jouw ogen, die grote donkerbruine kijkers, die altijd straalden van plezier en die altijd zooo duidelijk aangaven “ik heb het naar mijn zin”. En jouw altijd vrolijke en positieve uitstraling wist altijd een glimlach bij ons op te wekken. Zelfs als je sliep konden we nog om je lachen, want niet eentje hier evenaarde jou in je rare slaaphoudingen.

 

Lange tijd hebben we gedacht dat je niet oud zou gaan worden. Dus hebben we iedere dag met jou als een cadeautje in ontvangst genomen en gelukkig hebben we heel veel bonusdagen met jou gekregen en heb je uiteindelijk toch best een mooie leeftijd behaald.

Jouw intensieve aanwezigheid en het feit dat je lief, leuk en lief en leuk en dat je vooral erg lief en leuk was laten nu na ruim 12 jaar een grote leegte achter.
Maar je was moe, moe van het feit dat je voetjes niet meer wilden meewerken en dat je niet meer de dingen kon doen die je zo graag wilde doen en dus moesten we jouw “wens” respecteren en je laten gaan. En dan is er ineens niks meer en moeten we het doen met mooie en leuke herinneringen, waar we er gelukkig heel veel van hebben. We beschouwen onszelf echt goudvinken dat we ruim 12 jaar jou als hond om ons heen mochten hebben.

 

 

Dag lieverd, we missen je verschrikkelijk, maar denken aan jou, wat we iedere dag doen brengt altijd een glimlach en warme gevoelens met zich mee. Ooit…ooit zullen we weer samen zijn en gaan we weer tijd genoeg hebben voor allerlei leuke dingen. Tot die tijd leef je voort in onze harten en wandel je in gedachte altijd met ons mee.

 

Geef een reactie