Image Unique Oesjie says Haiii

Op 31 juli 2018 is onze lieve Oesjie overleden. Ruim 15 jaar is ze geworden, iets wat we gezien haar slechte heupje nooit verwacht hadden. Tot op het laatst is ze altijd de vrolijke Oesjie gebleven. Voor de pupjes van Katja werd ze de leukste oma die pupjes zich wensen kunnen.

91511AF6-1D75-49C1-926D-D0CF057ABA66

 

 

“Oesjie”

 

Vader: Special Paint Sanka is Wobbling sound

Moeder:  Image Unique Agains all Odds.

Onze Oesepoes. Gewoon een grote lieve schattepetat. Levensgenieter pur sang. Bij ons gebleven om zusje Teddy gezelschap te houden, maar ze heeft zich ontwikkeld als ieders vriendinnetje.
Oesjie heeft zelf nooit pups gehad omdat één van haar heupjes niet okay is. Oesjie is nogal van het zorgzame type. Haar bijnaam is dan ook “Moeder Theresa”. Zij zorgt ervoor dat alle ogen en oren en bekkies van de andere honden schoon blijven en die taak volbrengt ze vol overgave en ze is er maar druk mee. Zelf mag ze ook nogal veel aandacht krijgen, daarom vraagt  ze dat altijd erg subtiel, ze parkeert gewoon haar dikke voeten in je gezicht of ze geeft je met haar nagels een liefdevol aaitje over je rug.
Verder jat ze nogal graag de eieren uit het kippenhok en al het andere wat er zoal aan eetbare dingen in en om huis te vinden is.

Geef een reactie