Oliebollen

En dan is het zomaar alweer 31 december en staat het oliebollendeeg (hopelijk) te rijzen om later tot oliebol verwerkt te worden.

We missen ons oliebollenmonster wel bij deze jaarlijkse traditie, zoals we haar missen bij zoveel dingen.

Maar het is niet anders, we zullen het ermee moeten doen. Net zoals de andere nare dingen die gebeurden in 2011 en die reden genoeg zijn om het boek 2011 maar heel hard dicht te gooien.

Dan doen we maar niet met een te harde knal, aangezien Tedje momenteel al “not amused” genoeg is van de Carbidbommen die hier in de omgeving worden afgestoken. Ik had voor vandaag het voornemen om er nog lekker op uit te gaan als de regenbui was overgetrokken, maar durf het zelfs hier in het betrekkelijk rustige Drenthe niet aan, en zullen de jongelui zich vandaag met de tuin moeten redden. Maar aangezien de regenbui tot op heden nog niet is opgehoepeld ligt voorlopig iedereen hier onder eettafel op mijn voeten gestapeld. OOK gezellig:-))))

Morgen weer een dag. Een nieuwe dag een nieuw jaar en een mooie gelegenheid om de neuzen weer de andere kant op te zetten en door te gaan met alles waar we mee bezig zijn. Natuurlijk staat er dan voor 2012 een nestje gepland met Angels en Hamlet en dat gaat sowieso weer een leuk tripje Zweden opleveren en hopelijk nog veel meer positieve dingen. Verder staan er nog sporadisch wat showtjes in de planning om Angels nog aan haar NL-kampioenschap te helpen, wat bij de laatste 2 shows dus niet gehaald is.

Via deze weg wil ik ook iedereen bedanken die ons ook dit jaar weer van een leuke (Bopper) kerstkaart voorzag vergezeld met de nodige “jaarlijkse fotootjes” van het puppekind.

Rest mij voor vandaag alleen nog maar om jullie allemaal een gezellige jaarwisseling te wensen en brengen we om 00.00 uur een proost uit op de gezondheid van al onze Boppers en iedereen die daarbij hoort.

Cheers!