Dag lieve Luna…

Dag lieve Luna……dag lieve grote “zus” van Estrella.

Soms is het leven onevenredig wreed. Krap drie maanden nadat Natas en Ries afscheid moesten nemen van Esje, hebben ze ook afscheid moeten nemen van hun lieve Luna.
En nu is het wel heel vreselijk stil……………

Luna was dan wel niet hier geboren, maar heeft als 1,5 jarige jonge blom, pupje Esje, na 2 weken licht protest, als grote zus onder haar hoede genomen en tot het einde waren ze altijd dikke vriendinnetjes.

 

 

 

 

 

Luna was er altijd bij op feestjes, visite en logeerpatijtjes. En zo werd ze gewoon “part of the family”.

 

 

 

 

Gelukkig voelde ze zich geen buitenbeentje……:-)

Maan en Ster zijn weer samen.

 

 

 

 

 

 

 

Dag lieve Luna…..ongelooflijk meisje dat je er ook niet meer bent. Dank je wel dat je zo’n lieve grote zus voor Esje geweest bent. Ook hier gaan we jou missen. Doe de knuffels aan Esje en “Oma” daar op Ursa Major.

1 reactie op “Dag lieve Luna…

  1. Bedankt voor de lieve woorden. Luna voelde zich altijd erg thuis bij jullie. Het leven kan soms wreed zijn maar gelukkig zijn ze weer samen. Ze worden beide vreselijk gemist. Dikke kus voor allemaal

Geef een reactie